No SSO cookie

Inginerul sef al Ferrari, pedepsit aspru dupa erorile de la Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Inginerul sef al Ferrari, pedepsit aspru dupa erorile de la Abu Dhabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chris Dyer, fostul inginer sef de la Ferrari, a fost demis, fiind considerat principalul responsabil pentru eroarea care l-a costat pe Fernando Alonso ratarea titlului pilotilor in 2010. Dyer va fi inlocuit cu Pat Fry.

 
 

Chris Dyer, inginerul sef al echipei de Formula 1 Ferrari in 2010, a platit scump pentru greseala de la Abu Dhabi care l-a costat pe Fernando Alonso titlul mondial in sezonul trecut, dupa ce scuderia italiana a hotarat sa-l inlocuiasca pe australian de la conducerea echipei tehnice.

Alonso, care incepuse ultima cursa a sezonului, cea de la Abu Dhabi, din postura de lider al ierarhiei generale a pilotilor, a trebuit sa se recunoasca invins in fata lui Sebastian Vettel, dupa o strategie dezastruoasa, care nu i-a permis sa ocupe decat locul sapte in cursa din Emiratele Arabe Unite.

Dyer a fost facut responsabil pentru aceasta eroare, iar conducerea Ferrari a reactionat, inlocuindu-l cu fostul inginer McLaren, englezul Pat Fry, in timp ce o declaratie cu privire la viitorul australianului in cadrul echipei nu a fost inca facuta publica.

O alta schimbare importanta in cadrul conducerii Ferrari il vede pe fostul angajat Red Bull Racing si McLaren, Neil Martin, la conducerea noului departament de cercetari operationale al scuderiei. Martin va lucra sub supravegherea directorului tehnic al Ferrari, italianul Aldo Costa.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1057 :: 20.59MB