No SSO cookie

Infiniti devine unul din sponsorii principali Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Infiniti devine unul din sponsorii principali Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti va deveni odata cu inceputul sezonului 2011 de Formula 1 unul dintre sponsorii importanti ai echipei Red Bull Racing, intelegerea dintre cele doua companii urmand a fi semnata pe o perioada initiala de doi ani de zile.

 
 
Producatorul japonez de masini Infiniti se va alatura Formula 1 incepand cu sezonul competitional 2011, urmand sa fie unul dintre sponsorii principali ai echipei Red Bull Racing.

Infiniti este cunoscut ca brandul de lux al companiei Nissan, partenera Renault, si tinteste prin aceasta noua sponsorizare o mai buna promovare a serviciilor oferite si o crestere a vanzarilor in intreaga lume.

Intelegerea initiala urmeaza sa fie semnata pe o durata de doi ani, aceasta putand fi prelungita pe o perioada nedeterminata, iar numele si logoul companiei Infiniti vor aparea atat pe echipamentele membrilor echipei Red Bull, cat si pe parti destul de vizibile ale noii masini, precum eleronul lateral si ''nasul''.

Noua colaborare cu Infiniti nu va implica incetarea parteneriatului Red Bull cu Renault, compania franceza urmand a ramane furnizorul oficial al motorului de Formula 1, iar logoul acesteia va figura in continuare pe monoposturile RBR.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1055 :: 22.14MB