No SSO cookie

Hulkenberg si Liuzzi, in carti pentru inlocuirea lui Kubica

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg si Liuzzi, in carti pentru inlocuirea lui Kubica
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Hulkenberg si Vitantonio Liuzzi s-au alaturat si ei listei de posibili inlocuitori ai lui Robert Kubica la Renault, acestia luptandu-se pentru locul la echipa franceza cu Nick Heidfeld, Pedro de la Rosa, Romain Grosjean si Bruno Senna.

 
 
Nico Hulkenberg si Vitantonio Liuzzi s-au aratat interesati sa-l inlocuiasca pe Robert Kubica la echipa de Formula 1 Renault, in conditiile in care este deja sigur ca polonezul va rata debutul sezonului 2011 si este foarte probabil ca acesta sa rateze intreg sezonul.

Germanul Hulkenberg a semnat de putina vreme un contract cu echipa Force India, unde indeplineste rolul de pilot de rezerva. Cu toate acestea, fostul pilot Williams ar fi interesat de o trecere la Renault, managerul sau declarand ca asteapta sa fie contactat de oficialii echipei anglo-franceze.


Vitantonio Liuzzi ar fi o alta varianta de inlocuire a lui Robert Kubica, italianul avand avantajul de a nu fi legat in acest moment de niciun contract, dupa ce Force India a renuntat la serviciile sale pentru a-l promova pe britanicul Paul di Resta. Liuzzi a spus totusi ca in acest moment prioritatea ar trebui sa fie starea de sanatate a pilotului polonez, nicidecum discutiile de inlocuire a sa.

Echipa Renault are si alte optiuni pentru inlocuirea celui mai important pilot al lor, cele mai la indemana solutii fiind cele ale pilotilor de rezerva Romain Grosjean si Bruno Senna. Cu toate acestea, Eric Boullier, managerul echipei, nu are mare incredere in acesti doi piloti, dorind ca solutie temporara un om cu mai multa experienta in Formula 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1169 :: 17.78MB