No SSO cookie

Hulkenberg paraseste Williams

voteaza
(0/ 0)
Hulkenberg paraseste Williams
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Hulkenberg a anuntat oficial ca nu se va mai regasi la Williams in sezonul viitor si ca negociaza deja cu alte echipe de Formula 1.

 
 
Ceea ce se zvonea deja de ceva vreme a devenit realitate la capatul Marelui Premiu de la Abu Dhabi, cand pilotul german Nico Hulkenberg a anuntat oficial ca va parasi echipa Williams.

Tanarul pilot, in varsta de 23 de ani, care a reusit sa obtina primul pole-position al carierei in Brazilia acum mai putin de doua saptamani, si-a exprimat regretul cu privire la parasirea echipei care l-a lansat in Formula 1 si a declarat ca si-ar fi dorit din toata inima sa ramana la Williams si sezonul viitor, dar ca decizia nu a fost luata doar de el.

'' Vreau sa multumesc echipei pentru o munca foarte bine realizata anul acesta si le doresc celor de la Williams multe succese pe mai departe.'' a declarat Nico Hulkenberg.

Managerul germanului, Willi Webber, a dat asigurari in privinta viitorului pilotului sau, spunand ca acesta se afla in negocieri cu mai multe echipe si ca nu va parasi sub nicio forma lumea din Formula 1.

Totusi, optiunile lui Hulkenberg par in acest moment destul de limitate, unul din locurile care se specula ca ar fi in discutie pentru el, cel al lui Petrov de la Renault, nemaifiind de actualitate dupa ce rusul si-a prelungit contractul cu echipa franceza. Se pare ca germanul va fi obligat sa opteze pentru o echipa de mai slaba calitate din F1, Lotus si Force India fiind cele mai probabile destinatii pentru el.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1035 :: 22.17MB