No SSO cookie

Horner: Vom discuta prelungirea contractului cu Webber

voteaza
(0/ 0)
Horner: Vom discuta prelungirea contractului cu Webber
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner, managerul Red Bull, a declarat ca are de gand sa discute prelungirea contractului lui Mark Webber in urmatoarele saptamani.

 
 

Managerul general al echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, a dezvaluit dupa cursa din Ungaria ca-l asteapta pe Mark Webber la discutii cu privire la prelungirea contractului sau in urmatoarele saptamani. Formula 1 se afla in vacanta pana pe data de 26 august, iar Horner pare decis sa rezolve problema pilotului sau secund pana la acel moment.

Webber, in varsta de 34 de ani, este la Red Bull din 2007 si a semnat de fiecare data in ultimele sezoane prelungiri de contract pe doar un singur an. Acelasi lucru se asteapta din partea australianului si acum, cu toate ca speculatiile au fost mai puternice ca intotdeauna ca s-ar pregati inlocuirea acestuia.

Australianul insusi s-a declarat nemultumit de rolul sau de la Red Bull dupa Marele Premiu de la Silverstone, atunci cand i s-a cerut in final sa nu-l atace pe Sebastian Vettel. In plus, Helmut Marko, un important oficial al echipei campioane, a lasat sa se inteleaga in urma cu putin timp ca l-ar prefera pe Daniel Ricciardo in locul australianului incepand cu sezonul 2012.

Toate aceste zvonuri au fost insa spulberate de Horner, cel care a declarat hotarat ca-l doreste in continuare pe Mark Webber la Red Bull. '' Este un membru foarte popular al echipei, iar eu insumi am o relatie foarte buna cu Mark. Ambele parti vor sa continue impreuna si nu cred ca va fi o problema sa semnam un nou contract in viitoarele saptamani.'' a spus britanicul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0639 :: 17.78MB