No SSO cookie

Horner: O sa am o discutie privata cu Webber

voteaza
(0/ 0)
Horner: O sa am o discutie privata cu Webber
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner, managerul general al echipei Red Bull, a anuntat ca are de gand sa poarte o discutie privata cu Mark Webber, dupa ce acesta a nesocotit ordinele de echipa in finalul cursei de la Silverstone.

 
 

Christian Horner a anuntat ca doreste sa poarte o discutie privata cu australianul Mark Webber in zilele urmatoare, pentru a clarifica aspectele legate de ultimele tururi de la Silverstone. Astfel, managerul general Red Bull este nemultumit de pilotul sau, deoarece acesta a nesocotit ordinele de echipa si a incercat sa-l atace pe Sebastian Vettel.

Webber a luat startul la Silverstone din pole-position, dar a cedat primul loc repede in fata colegului sau de echipa, Sebastian Vettel. Cu toate acestea, australianul s-a vazut in ultimele tururi in pozitia de a-l ataca pe Vettel si de a-i fura acestuia locul doi.

In acel moment, lui Webber i s-a transmis de mai multe ori de la boxe ''sa-si pastreze pozitia'', lucru pe care australianul l-a facut pana la urma. Ceea ce nu s-a vazut insa in timpul cursei, dar a dezvaluit Webber dupa aceasta este ca el si-a dorit cu orice pret sa-l atace pe Vettel, ignorand astfel directivele lui Horner.

'' Pot sa inteleg frustrarea lui Mark, dar acesta trebuie sa inteleaga ca, daca lucrurile ar fi stat invers, am fi luat exact aceeasi decizie. Nu a fost vorba de protejarea lui Sebastian, a fost vorba pur si simplu de dorinta noastra de a evita incidentele care s-ar fi putut intampla daca cei doi ar fi facut contact in ultimul tur. '' a declarat Christian Horner.

Horner a mai spus si ca la Red Bull toata lumea trebuie sa lucreze in primul rand in folosul echipei si ca acolo nu este loc de egoism. In final insa, britanicul nu a dorit sa-l atace pe Webber si a dezvaluit ca problema va fi discutata pe larg de cei doi intre patru ochi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0694 :: 17.78MB