No SSO cookie

Hispania nu va participa la testele de la Jerez

voteaza
(0/ 0)
Hispania nu va participa la testele de la Jerez
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sesiunea de teste de la Jerez, dintre 10 si 13 februarie, va fi lipsita de prezenta echipei Hispania, cea care va participa la o sedinta de filmare pentru Pirelli la Monza in acele zile.

 
 
Echipa de Formula 1 Hispania Racing a anuntat ca nu va participa la sesiunea de teste de la Jerez, a doua a anului, care urmeaza sa se dispute intre 10 si 13 februarie.

Hispania va avea totusi de lucru in acele zile, urmand sa participe la o sedinta de filmare pentru Pirelli, sedinta care va avea loc la Monza, gazda Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei.

Colin Kolles, managerul teamului iberic, a declarat ca va fi placerea echipei sale sa sprijine Pirelli. In ceea ce priveste restul perioadei de teste, acesta a declarat ca Hispania va fi prezenta la Barcelona, intre 18 si 21 februarie, cu masina utilizata in sezonul 2010, iar la Bahrain, intre 11 si 13 martie, ar putea fi lansat noul monopost iberic.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1204 :: 22.17MB