No SSO cookie

Heidfeld crede ca in Coreea de Sud a intalnit cele mai rele conditii din cariera sa

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld crede ca in Coreea de Sud a intalnit cele mai rele conditii din cariera sa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld, pilotul german al echipei Sauber, a caracterizat conditiile de cursa din Coreea de Sud ca cele mai dificile intalnite in cariera sa.

 
 
Mai multi piloti dintre cei care au luat startul weekendul trecut la Yeongnam au declarat ca problemele atmosferice cu care s-au confruntat acolo au creat cele mai grele conditii de cursa cu care s-au intalnit vreodata. Dintre acestia, germanul Nick Heidfeld a fost cel mai virulent in declaratiile sale.

Heidfeld a transmis echipei sale chiar cu putin timp inainte ca steagul rosu sa fie aratat de comisarii de cursa ca acest lucru ar trebui sa se intample, in conditiile in care vizibilitatea era extrem de scazuta. Germanul a precizat si ca ploaia nu a fost una extrem de puternica, insa aceasta, combinata cu asfaltul prea proaspat, au facut ca din monoposturi sa nu se vada aproape nimic in afara.

Pilotul german a mai spus ca oficialii Federatiei Internationale de Automobilism au luat toate deciziile corecte duminica, oprind cursa la momentul potrivit si repornind-o atunci cand acest lucru nu ameninta integritatea pilotilor si a monoposturilor.

Declaratiile pilotului lui BMW Sauber au fost dublate de castigatorul de la Yeongnam, Fernando Alonso, precum si de alti piloti. Acestia au considerat la unison cursa de la Yeongnam ca cea mai dificila cu care s-au intalnit vreodata pe parcursul carierei lor.

In privinta motivelor pentru care vizibilitatea era extrem de scazuta in momentele de inceput ale cursei, Hirohide Hamashima, directorul Bridgestone pe probleme de dezvoltare a pneurilor a oferit o declaratie. Acesta a afirmat ca nu ploaia a fost marea problema, ci sistemul de drenaj al circuitului, care nu a fost destul de bine pus la punct.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1092 :: 22.17MB