No SSO cookie

Heidfeld: Cred ca am trecut testul

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld: Cred ca am trecut testul
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld s-a declarat multumit de evolutia sa de sambata, de la Jerez, cand a testat pentru Renault, marturisind ca este mai mult decat increzator in sansele sale de a-l inlocui pe Robert Kubica pentru debutul sezonului 2011 de Formula 1.

 
 
Germanul Nick Heidfeld s-a declarat increzator in sansele sale de a-l inlocui pe Robert Kubica la Renault in debutul sezonului 2011 de Formula 1, dupa ce a testat pentru teamul anglo-francez sambata, stabilind cel mai rapid timp al zilei.

Eric Boullier, managerul Renault, este asteptat sa anunte in mod oficial decizia luata in privinta inlocuirii polonezului, dar toate banuielile duc spre numele veteranului german.

'' Am sentimentul ca am trecut testul.''
a declarat Heidfeld, adaugand: '' Nu puteam sa dau mai mult decat am dat sambata. ''. Germanul n-a dorit totusi sa insiste pe faptul ca a fost cel mai rapid pilot al zilei de teste de sambata, spunand ca acest lucru este la indemana oricui isi doreste, cu conditia sa aiba putin combustibil in masina si pneuri moi.

In privinta sentimentului pe care i l-ar putea da revenirea in F1 gratie accidentarii unui fost coleg, Heidfeld a spus ca este ciudat, dar ca este o sansa pe care are de gand s-o fructifice la maxim.

Speculatiile numirii lui Heidfeld in urmatoarele zile sunt si mai mari, in conditiile in care Eric Boullier a recunoscut ca Bruno Senna, pilotul de rezerva Renault, nu a fost niciodata in carti pentru inlocuirea lui Kubica, iar oportunitatea care i s-a dat acestuia duminica, de a testa la Jerez, a fost pur si simplu o modalitate de a-l pregati pentru un sezon in care va fi pilotul al treilea.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1025 :: 22.13MB