No SSO cookie

Haug: Mercedes nu va folosi pneurile ca o scuza

voteaza
(0/ 0)
Haug: Mercedes nu va folosi pneurile ca o scuza
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes nu va da vina pe noile pneuri Pirelli in cazul unor rezultate nesatisfacatoare, asigura opinia publica Norbert Haug, directorul sectiei de motorsport al companiei germane.

 
 
Norbert Haug, seful sectiei de motorsport a companiei Mercedes-Benz, a declarat ca echipa sa nu va folosi noile pneuri Pirelli ca pe o scuza in cazul in care asteptarile dinaintea inceputului sezonului nu vor fi confirmate.

Sezonul trecut, echipa germana a obtinut performante mult sub nivelul asteptarilor, incheind clasamentul constructorilor pe pozitia a patra, la o distanta considerabila de trioul din frunte. Si daca Nico Rosberg a avut totusi evolutii reusite, colegul sau Michael Schumacher a dezamagit crunt si a invinuit pneurile de atunci, oferite de Bridgestone.

Acum insa, lucrurile vor sta altfel, iar Haug asigura opinia publica de faptul ca pneurile nu vor mai fi prezentate ca alibi, in conditiile in care acestea ''sunt la fel pentru toata lumea si, una peste alta, trebuie sa inveti sa te descurci cu ele.''

Haug a ales sa dea o alta nuanta si declaratiilor lui Michael Schumacher de anul trecut referitoare la pneuri, declarand ca se poate spune ca '' nu am extras ce era mai bun din pneuri, dar nu se poate da vina pur si simplu pe pneuri si pe compania producatoare Bridgestone'' .

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1743 :: 22.18MB