No SSO cookie

Hamilton, surprins de evolutia buna din calificari

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, surprins de evolutia buna din calificari
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca nu se astepta sa se lupte de la egal la egal cu masinile Red Bull in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Indiei.

 
 

Lewis Hamilton, pilotul britanic al echipei McLaren Mercedes, s-a declarat placut surprins de propria evolutie din calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Indiei. Hamilton a ocupat locul secund, dupa Sebastian Vettel si inaintea lui Mark Webber, dar va lua startul in cursa de duminica de pe locul cinci dupa ce a primit o penalizare.

'' A fost o zi foarte buna pentru mine.'' a declarat fostul campion mondial din 2008 imediat dupa calificarile de sambata. '' Sa fiu sincer sunt surprins ca m-am putut plasa intre pilotii Red Bull, in conditiile in care ma asteptam ca acestia sa fie mult mai rapizi ca noi. '' a adaugat britanicul.

Din nefericire pentru el, Lewis Hamilton va trebui sa plece de pe locul cinci in cursa inaugurala a Indiei, pilotul McLaren fiind retrogradat cu trei locuri pe grila de start dupa ce a ignorat steagurile galbene intr-una din sesiunile de antrenamente de vineri.

Britanicul si-a exprimat regretul fata de aceasta situatie, si-a asumat inca o data eroarea, pe care a numit-o ''prosteasca'', dar si-a pastrat optimismul pentru cursa de duminica. '' Ar trebui sa avem un ritm bun de cursa, iar circuitul de aici pare extrem de favorabil depasirilor. Vom vedea ce va fi, iar acum nu pot spune decat ca orice este posibil. '' si-a incheiat Hamilton discursul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

asa se castiga

scris de ovyy

Lewis Hamilton nu are destula increde in el, ii mai trebuie si vointa.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2173 :: 20.55MB