No SSO cookie

Hamilton Sr.: Managerii lui Lewis sunt de vina

voteaza
(0/ 0)
Hamilton Sr.: Managerii lui Lewis sunt de vina
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anthony Hamilton, tatal pilotului de Formula 1 al echipei McLaren, a declarat ca managerii acestuia sunt de vina pentru situatia in care se afla fostul campion mondial si ca acestia ar trebui sa fie mai mult alaturi de el pentru a-l ajuta sa treaca peste perioada grea.

 
 

Tatal pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, Anthony, a declarat dupa cursa din Singapore ca cea mai mare problema a fiului sau in acest moment este compania care-l manageriaza pe acesta. Astfel, Anthony crede ca fostul campion mondial are nevoie de un manager care sa fie mai mult alaturi de el in timpul week-endurilor de cursa.

Anthony Hamilton a fost managerul lui Lewis pentru multi ani pana cand pilotul de 26 de ani a decis sa intrerupa colaborarea si a semnat cu celebra companie a lui Simon Fuller, XIX Entertainment. Aceasta se ocupa printre altii de sportivii britanici David Beckham si Andy Murray, dar nu pare compania ideala pentru Lewis.

Astfel, pilotul McLaren traverseaza cel mai nefast sezon al carierei, ocupand locul cinci in clasamentul pilotilor si avand doar doua victorii in 2011. Lewis nu mai are nici sanse teoretice la titlul mondial si este destul de departe chiar si de locul secund. Mai mult decat atat, britanicul a fost nefericitul protagonist al mai multor incidente si acrosaje cu piloti precum Felipe Massa, Pastor Maldonado si Jenson Button.

'' Daca te uiti la standurile echipelor de Formula 1, o sa observi ca toti pilotii, cu exceptia lui Lewis, au un manager alaturi de ei care a fost un pilot. Lewis are mai mereu pe cineva in costum, de la o companie, care nu are treaba cu fenomenul. '' a declarat Anthony Hamilton dupa cursa din Singapore.

'' Nu zic ca managementul lui Lewis nu este capabil, dar pilotii de Formula 1 au nevoie de oameni implicati personal in viata lor care sa-i ajute cu presiunea foarte ridicata din acest sport. '' a mai spus tatal pilotului de la McLaren, cel care a declarat insa ca are incredere in revenirea fiului sau.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0954 :: 22.17MB