No SSO cookie

Hamilton obtine a doua victorie a sezonului la Nurburgring

voteaza
(0/ 0)
Hamilton obtine a doua victorie a sezonului la Nurburgring
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a reusit o victorie senzationala in Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, obtinand prima victorie a sa in sezonul 2011.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton s-a impus in Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei dupa o cursa ireprosabila, reusind sa-i depaseasca pe Fernando Alonso si Mark Webber. Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a terminat prima cursa a acestui sezon in afara podiumului, obtinand un norocos loc patru.

Hamilton a reusit sa spulbere toate pronosticurile la Nurburgring, demonstrand ca masinile McLaren pot fi in continuare competitive. Astfel, britanicul a obtinut locul secund in calificarile de sambata si primul loc la finele cursei de duminica dupa o lupta electrizanta in trei cu Fernando Alonso si Mark Webber.

Alonso a obtinut locul al doilea, o performanta buna pentru ibericul plecat in cursa de pe patru, in vreme ce Mark Webber a platit tribut erorilor de strategie Red Bull si a trebuit sa se multumeasca in final cu ultimul loc pe podium. Lucrurile au stat si mai rau pentru Sebastian Vettel, cel care a fost de nerecunoscut, obtinand cu mare noroc in final locul patru in fata lui Felipe Massa.

Pe sase s-a clasat in final Adrian Sutil, pilotul Force India reusind si el o cursa ireprosabila dupa o sesiune de calificari foarte buna. Pilotii Mercedes s-au clasat pe sapte si pe opt, Nico Rosberg terminand si de aceasta data in fata lui Michael Schumacher, in timp ce ultimii doi piloti care au obtinut puncte in Germania au fost Kamui Kobayashi si Vitaly Petrov.

In ierahia generala a pilotilor, Sebastian Vettel continua sa conduca, germanul fiind urmat la o distanta de 77 de puncte de coechipierul sau, Mark Webber. Lewis Hamilton este acum pe trei, la doar cinci puncte de Webber, in vreme ce Alonso este al patrulea, la patru puncte distanta de britanicul de la McLaren.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0931 :: 17.78MB