No SSO cookie

Hamilton: Massa nu mi-a lasat loc sa-l depasesc

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Massa nu mi-a lasat loc sa-l depasesc
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a declarat ca Felipe Massa nu i-a lasat spatiu de depasire in timpul cursei de Formula 1 a Indiei si ca brazilianul a fost singurul vinovat pentru acrosajul dintre cei doi.

 
 

Britanicul Lewis Hamilton l-a acuzat pe Felipe Massa dupa Marele Premiu de Formula 1 al Indiei ca nu i-a oferit suficient spatiu pentru a-l depasi. Hamilton l-a acrosat pe brazilian in incercarea de a trece pe langa acesta, ambele masini iesind avariate din acest incident.

Massa a fost gasit vinovat si de stewarzii FIA, cei care l-au penalizat cu un drive-through. Pilotul Ferrari a comis apoi o eroare si a fost nevoit sa se retraga din cursa indiana. De partea cealalta, Hamilton a reusit sa treaca linia de sosire, dar s-a clasat doar pe locul sapte.

'' Este o zi dezamagitoare. Echipa a muncit inca o data admirabil pentru a putea obtine cat mai multe astazi, dar din nefericire nu s-a putut decat un loc sapte. '' a declarat Hamilton dupa cursa din India. '' Am incercat sa-l depasesc pe Felipe, dar acesta nu mi-a lasat deloc spatiu si m-a agatat desi eu eram in mod clar pilotul mai rapid. Imi pare foarte rau pentru echipa, dar de data aceasta nu a fost vina mea. '' a caracterizat britanicul incidentul cu pilotul Ferrari.

Hamilton a recunoscut si ca Felipe Massa nu vorbeste cu el de o buna bucata de vreme, acest lucru putand fi usor de identificat chiar si la startul cursei de la New Delhi. '' La minutul de reculegere dinaintea cursei, eu si Felipe eram chiar unul langa altul. El nu a zis nimic, iar eu mi-am pus bratul langa el si i-am urat succes in cursa. '' a mai spus britanicul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Asa se castiga, asta nu inteleg unii.

scris de ovyy

Felipe Massa se pare ca are partea lui de vina.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2227 :: 20.47MB