No SSO cookie

Hamilton: Cel mai bun a castigat

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Cel mai bun a castigat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Lewis Hamilton l-a felicitat pe coechipierul si conationalul sau Jenson Button dupa victoria din Ungaria si a declarat ca acesta a meritat sa castige.

 
 

Lewis Hamilton a declarat dupa Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei ca ''cel mai bun pilot a castigat'', cu referire la Jenson Button si a evitat sa dea vina pe echipa pentru erorile de strategie. Hamilton a condus cursa de la Budapesta pentru multa vreme, dar a trebuit sa se multumeasca in final doar cu un modest loc patru.

Pilotul McLaren a comis doua mari erori in partea a doua a cursei, atunci cand conducea destul de lejer. Astfel, Hamilton a scapat controlul masinii la un moment dat, fiind foarte aproape de a-l lovi pe Paul di Resta, eveniment pentru care a fost penalizat cu o trecere la boxe si a facut inca un pit-stop nejustificat, alegand sa-si echipeze masina cu pneuri intermediare intr-un moment in care parea ca va incepe ploaia, lucru care insa nu s-a intamplat.

'' A fost o cursa extrem de intensa, am avut un start extraordinar, o prima jumatate de cursa foarte buna, dar apoi am gresit foarte mult si a trebuit sa ma recunosc invins. '' a declarat fair-play Hamilton. Mai mult decat atat, fostul campion mondial nu a aruncat vina greselii de strategie pe umerii oficialilor McLaren, declarand ca aceasta s-a datorat mai degraba unei erori de comunicare intre cele doua parti.

In fine, Lewis Hamilton s-a declarat satisfacut de progresele aratate de McLaren in ultima vreme si a spus ca atat ritmul sau de cursa din ultimele doua etape, cat si ritmul lui Button din aceasta duminica demonstreaza ca echipa britanica este extrem de rapida si de puternica la acest moment.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0870 :: 22.11MB