No SSO cookie

Hamilton: A fost una din cele mai frumoase curse ale carierei mele

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: A fost una din cele mai frumoase curse ale carierei mele
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton este in al noualea cer dupa victoria din Germania, declarand ca aceasta cursa a fost una dintre cele mai reusite ale carierei sale.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton s-a declarat entuziasmat dupa victoria din Marele Premiu de Formula 1 al Germaniei, prima sa victorie in 2011. Mai mult decat atat, Hamilton a declarat ca aceasta cursa a fost una dintre cele mai reusite ale carierei sale de pana acum.

Lewis Hamilton nu era asteptat printre candidatii la victorie la Nurburgring, avand in vedere evolutiile sterse ale masinilor McLaren din urma cu doua saptamani, dar si timpii slabi obtinuti in antrenamentele de vineri si sambata. Totusi, britanicul a reusit o evolutie fantastica in calificari, obtinand al doilea timp, foarte aproape de Mark Webber.

Mai mult decat atat, britanicul a reusit sa iasa in cursa invingator dintr-un duel extrem de echilibrat in trei, cu Fernando Alonso si Mark Webber, impunandu-se destul de convingator in fata celor doi.

'' Orice victorie este speciala si este frumoasa, dar acum, in tot acest context in care masina mergea din ce in ce mai rau, aceasta victorie este una splendida. '' a declarat Hamilton dupa cursa, adaugand: '' Toata lumea a facut o treaba fantastica, inginerii, mecanicii, chiar si cei de la uzina din Brickworth, iar victoria li se datoreaza in primul rand lor, cei care au reusit sa faca masina sa mearga atat de bine. Eu ma simt extraordinar si cred ca a fost una din cele mai bune curse din cariera mea.''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0664 :: 17.78MB