No SSO cookie

Gascoyne descrie conflictul Lotus ca pe o rusine

voteaza
(0/ 0)
Gascoyne descrie conflictul Lotus ca pe o rusine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mike Gascoyne descrie conflictul dintre cele doua echipe din Formula 1 care folosesc in acest moment numele de Lotus ca pe unul rusinos si care nu face decat rau brandului Lotus.

 
 
Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Lotus Racing, a catalogat situatia privind folosirea numelui Lotus in F 1 ca pe o mare rusine si ca aceasta nu face altceva decat sa murdareasca numele legendar pentru motorsport.

Numele Lotus a revenit in Formula 1 in 2010, Tony Fernandes si Mike Gascoyne infiintand echipa Lotus Racing, una dintre cele trei debutante ale sezonului. Acum insa, echipa Renault a fost redenumita Lotus Renault GP, in urma unui parteneriat semnat intre compania franceza si Grupul Lotus, grup care detine drepturile de folosinta ale numelui.

Fernandes si Gascoyne nu vor insa sa renunte la titulatura adoptata in 2010, iar situatia urmeaza sa fie rezolvata in instantele de judecata. Pana atunci, in Formula 1 vor exista doua echipe cu nume asemanatoare, Lotus Renault si Team Lotus, acesta fiind noul nume al echipei lui Fernandes.

In toata aceasta incurcatura, Mike Gascoyne, un nume extrem de respectat in lumea inginerilor si a designerilor din Formula 1, spune ca echipa sa nu a facut altceva decat sa ajute brandul Lotus pe durata sezonului trecut si asta isi propune sa faca si pe mai departe. De asemenea, britanicul a declansat un atac si la adresa mostenitorilor legendarului Colin Chapman, despre care spune ca pateaza numele acestuia, asociindu-l cu o echipa franceza de Formula 1 si cu o masina fara vreo legatura cu Lotusul original.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0742 :: 17.78MB