No SSO cookie

Gascoyne: Nu suntem de umplutura

voteaza
(0/ 0)
Gascoyne: Nu suntem de umplutura
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Directorul tehnic al echipei de Formula 1 Lotus este extrem de hotarat sa-si conduca teamul spre mijlocul clasamentului in sezonul 2011, dupa o clasare pe locul 10 in ierarhia constructorilor in anul de debut.

 
 
Directorul tehnic al echipei Team Lotus, Mike Gascoyne, a declarat ca teamul sau nu va repeta evolutiile nereusite din sezonul de debut si in 2011 si ca acesta are capacitatea de a ataca o pozitie la mijlocul ierarhiei constructorilor.

In 2010, primul sezon al echipei lui Gascoyne in Formula 1, in care aceasta a participat sub numele de Lotus Racing, teamul a incheiat ierarhia constructorilor pe locul 10, depasind celelalte doua debutante, Hispania si Virgin, dar nereusind sa obtina vreun punct.

Cu toate acestea, progresele tehnice deosebite din aceasta pauza competitionala au transformat echipa Lotus intr-una cu ambitii infinit mai ridicate decat cele de anul trecut. Astfel, masinile Lotus beneficiaza de motoare Renault, mult mai puternice decat cele Cosworth din 2010, dar si de cutii de viteze Red Bull, precum si de un sasiu complet nou.

'' Intotdeauna am spus ca in acest an obiectivul va fi sa urcam spre mijlocul clasamentului si asta intentionam sa facem. ''
a declarat extrem de hotarat inginerul britanic, cel care a adaugat si ca '' Toro Rosso, Sauber si Force India sunt principalii contracandidati ai nostri in 2011 si acestea sunt echipele pe care trebuie sa le invingem''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1050 :: 17.78MB