No SSO cookie

Frank Williams: Nu sunt de vina pilotii

voteaza
(0/ 0)
Frank Williams: Nu sunt de vina pilotii
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sir Frank Williams a declarat ca vina pentru evolutiile sale din acest sezon ale echipei sale nu apartine pilotilor, ci inginerilor, care nu au fost capabili sa faca o masina competitiva.

 
 

Sir Frank Williams, patronul echipei de Formula 1 cu acelasi nume, a declarat ca vina pentru performantele slabe din acest sezon ale teamului sau este numai a echipei, pilotii neputand face mai mult cu un material de cursa slab.

Sezonul 2011 este cel mai slab din istoria echipei Williams, echipa care nu a reusit sa puncteze in primele cinci curse ale anului. Lucrurile nu au stat mai bine nici in ultima vreme, Rubens Barrichello reusind sa adune patru puncte, in vreme ce Pastor Maldonado nu a punctat inca deloc.

Cu toate acestea, Sir Frank Williams spune ca pilotii au facut o treaba buna si ca nu li se poate reprosa nimic. '' Rubens este un pilot foarte valoros si este de mare ajutor atat echipei, cat si lui Pastor Maldonado, pe care l-a sprijinit foarte mult in acomodarea lui in Formula 1. '' a declarat britanicul de 68 de ani.

Frank Williams nu a avut niciun cuvant de rau nici in ceea ce-l priveste pe Pastor Maldonado, despre care a spus ca este un pilot talentat cu un viitor mare in F1. Acesta a acuzat insa echipa tehnica, cea care nu a reusit in acest an sa gaseasca reteta unei masini competitive.

In ceea ce priveste testele din timpul sezonului, o problema care se discuta foarte mult in ultima vreme in Formula 1, Williams a declarat ca ar fi in favoarea acestora. '' As sprijini o astfel de initiativa, sigur ca da. Avem nevoie sa intelegem mai bine masinile si echipamentele cu care lucram. '' a spus fondatorul echipei Williams.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0948 :: 22.17MB