No SSO cookie

Force India va incepe testele cu masina din 2010

voteaza
(0/ 0)
Force India va incepe testele cu masina din 2010
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Force India este, pana acum, singura echipa care va folosi in prima sesiune de teste, cea de la Valencia, masina cu care a abordat sezonul trecut de Formula 1.

 
 
Echipa de Formula 1 Force India este prima echipa care a anuntat oficial ca va incepe sezonul 2011 de teste cu monopostul utilizat in sezonul 2010. Astfel, prima sesiune de teste, cea de la Valencia va fi abordata cu masina cu care Force India a concurat in sezonul trecut, in timp ce in cea de-a doua sesiune, cea de la Jerez, isi va face debutul noua VJM04.

Echipa indiana a ales sa amane lansarea noii masini pentru a putea avea mai mult timp la dispozitie pentru dezvoltarea acesteia la fabrica din Silverstone. Force India ia in acest fel exemplul Red Bull, cei care anul trecut au ales sa treaca peste prima sesiune de teste tocmai pentru a avea mai mult timp pentru pregatiri.

Pana acum, echipele Sauber, Ferrari si Toro Rosso au anuntat ca noile masini vor fi prezente pe circuit intre 1 si 3 februarie, la Valencia, in timp ce majoritatea celorlalte echipe sunt asteptate sa urmeze exemplul acestora si sa introduca pentru prima data in 2011 noile masini inca de la prima sesiune de teste.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1866 :: 22.13MB