No SSO cookie

FIA este dispusa sa renunte la restrictiile legate de evacuare

voteaza
(0/ 0)
FIA este dispusa sa renunte la restrictiile legate de evacuare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Federatia Internationala de Automobilism a propus anularea restrictiilor sistemelor de evacuare din Formula 1, in cazul in care toate echipele se vor pune de acord in ceea ce priveste acest lucru.

 
 

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca doreste eliminarea ultimelor restrictii legate de sistemele de evacuare ale masinilor din Formula 1. Astfel, FIA doreste sa incheie controversele din ultimele zile si sa impace pe toata lumea din F1.

Intentia initiala a FIA a fost sa reglementeze problemele legate de evacuare in asa fel incat nicio echipa sa nu castige vreun avantaj nemeritat. Cu toate acestea, nu s-a reusit acest lucru, echipa Red Bull declarand ca este singura dezavantajata de aceste modificari tehnice.

Incertitudinile planeaza inca asupra regulamentului tehnic, ramanand de vazut daca echipele vor putea cadea de acord in privinta solutiei propuse de FIA. Un lucru este sigur totusi, si anume acela ca in cursa de la Silverstone, care se va desfasura astazi, se va alerga cu restrictiile impuse de FIA, ceea ce inseamna ca am putea vedea o cursa mai echilibrata ca niciodata.

In ceea ce priveste urmatoarea cursa a calendarului Formula 1, cea din Germania, exista sanse mari ca regulamentul sa se modifice inapoi la forma dinaintea Marelui Premiu de la Valencia, oficialii McLaren si Renault fiind deocamdata alaturi de Red Bull.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2203 :: 22.14MB