No SSO cookie

Ferrari si-a lansat noua masina la Maranello

voteaza
(0/ 0)
Ferrari si-a lansat noua masina la Maranello
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model al monopostului de Formula 1 Ferrari a fost lansat in mod oficial la Maranello, urmand a participa la primele teste oficiale ale anului la Valencia.

 
 
Ferrari a devenit prima echipa de Formula 1 care si-a lansat in mod oficial masina pe care o va utiliza pe durata sezonului 2011. Lansarea noului model, intitulat F150, a avut loc vineri, la Maranello, in Italia.

Obiectivul Ferrari pentru sezonul 2011 este unul extrem de clar, si anume adjudecarea titlului suprem al pilotilor, titlu ratat in 2010 la ultima cursa. Pentru ca acest lucru sa se intample, echipa de designeri a scuderiei italiene a imprimat noii masini un aspect extrem de agresiv, tinta fiind obtinerea unor performante deosebite din chiar primele curse ale noului sezon.

Stefano Domenicali, managerul Ferrari, a subliniat inca o data ca echipa sa trebuie sa-si propuna obtinerea ambelor titluri mondiale, adaugand ca '' intr-un mediu atat de competitiv cum a devenit Formula 1, trebuie sa fii absolut perfect in ceea ce faci, altfel este foarte greu sa invingi. ''

Prima iesire a noii masini Ferrari ar putea avea loc chiar in aceasta dupa-amiaza, daca o vor permite conditiile atmosferice, Fernando Alonso urmand a fi primul care va pilota noul model intr-un cadru neoficial la Fiorano. Primele teste oficiale la care va fi supus modelul F150 vor avea loc marti pe circuitul de la Valencia.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1411 :: 22.17MB