No SSO cookie

Ferrari lanseaza noua masina pe 28 ianuarie

voteaza
(0/ 0)
Ferrari lanseaza noua masina pe 28 ianuarie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul monopost Ferrari va fi lansat in mod oficial in data de 28 ianuarie, urmand ca acesta sa fie utilizat inca de la prima sesiune de teste, de la Valencia.

 
 
Stefano Domenicali, presedintele echipei de Formula 1 Ferrari, a confirmat in mod oficial data de lansare a noului monopost al scuderiei italiene. Astfel, noua masina Ferrari va fi facuta cunoscuta publicului in data de 28 ianuarie, la Maranello, in Italia.

Ferrari va fi astfel cea mai grabita dintre echipele de Formula 1 in ceea ce priveste lansarea si una dintre putinele echipe care vor organiza un eveniment formal inainte de prima sesiune de teste, de la Valencia, din data de 1 februarie.

Noua masina a fost conceputa intr-un tunel aerodinamic upgradat, acest lucru ridicand nivelul asteptarilor in interiorul scuderiei. De asemenea, seful departamentului aerodinamic al Ferrari, Nikolas Tombazis, a lasat sa se inteleaga ca versiunea care va fi utilizata in teste nu este cea finala si ca pana la primul grand prix al sezonului, cel de la Bahrain, se vor mai inregistra modificari tehnice consistente.

Domenicali a mai facut un anunt important, declarand ca si-a depus demisia din functia de vicepresedinte al FOTA, in ciuda faptului ca actualul presedinte, Martin Whitmarsh, va ramane in functie si pe durata actualului sezon. Succesorul lui Domenicali in Asociatia Echipelor de Formula 1 va fi anuntat cel mai probabil in urmatoarele saptamani.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0742 :: 17.78MB