No SSO cookie

Fernandes aplauda introducerea noilor motoare

voteaza
(0/ 0)
Fernandes aplauda introducerea noilor motoare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tony Fernandes, de la echipa Lotus, s-a declarat entuziasmat de introducerea noilor motoare in Formula 1 din 2013, spunand ca acesta este un pas mare inainte pentru sportul cu motor.

 
 
Tony Fernandes, managerul echipei de Formula 1 Lotus Racing, a descris decizia de a schimba actualele motoare cu unele mai economice din 2013 ca pe un mare si important pas inainte.

Nume mari ca Luca di Montezemolo sau Bernie Ecclestone au criticat viitoarea modificare, numind noile motoare prea ieftine si declarand ca vor face rau mai ales echipelor de varf. Fernandesc crede insa ca Formula 1 va beneficia de pe urma acestei mutari, devenind un sport mai prietenos pentru mediul inconjurator.

Tony Fernandes a laudat si reintroducerea sistemului KERS, despre care crede ca, impreuna cu noile motoare, vor ajuta inginerii si echipele de tehnicieni din F 1 sa '' faca lumea mai buna'' .

'' Costurile scad, iar asta va permite echipelor sa investeasca bani si altfel decat sa incerce sa faca o masina cat mai rapida. De asemenea, putem reduce consumul de combustibil cu pana la 50 la suta, ceea ce este cu adevarat fenomenal. '' si-a incheiat discursul entuziast boss-ul teamului Lotus.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1043 :: 22.13MB