No SSO cookie

Fara ordine de echipa la Red Bull in Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Fara ordine de echipa la Red Bull in Abu Dhabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner, seful Red Bull, a declarat ca Sebastian Vettel si Mark Webber nu vor primi niciun fel de ierarhie de echipa in Marele Premiu de la Abu Dhabi si ca toate deciziile strategice vor fi lasate in sarcina celor doi piloti.

 
 
Boss-ul echipei Red Bull, deja campioana a constructorilor in 2010, Christian Horner a declarat ca nici nu se gandeste sa stabileasca o ordine de echipa in vederea ultimei curse a sezonului, cea din Abu Dhabi.

Dupa victoria lui Sebastian Vettel din Marele Premiu al Braziliei, situatia din clasamentul general al pilotilor este pe cat de stransa, pe atat de delicata pentru echipa Red Bull. Mark Webber este in acest moment la doar opt puncte distanta de liderul Alonso, in timp ce Vettel are sapte puncte in spatele colegului sau.

In aceste conditii, daca Vettel va termina primul, iar Webber pe doi la Abu Dhabi, lui Alonso ii va fi suficienta o clasare pe pozitia a patra pentru a deveni din nou campion mondial. In schimb, daca Webber se va impune, pilotul australian va castiga titlul mondial indiferent de clasarea lui Alonso in cursa.

In ciuda acestei situatii, Horner a fost inca o data extrem de transant in declaratii, spunand ca la Red Bull se promoveaza egalitatea in sanse si nu se face niciun fel de discriminare, urmand ca totul sa cada in mainile pilotilor.

Christian Horner a mai spus ca, desi ambii piloti Red Bull pleaca cu aceleasi sanse, se asteapta ca, in cazul in care unul dintre piloti ar putea dezavantaja echipa prin clasarea sa, acesta sa-si ajute coechipierul si sa ia decizia cea mai inteleapta pentru team.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0983 :: 17.78MB