No SSO cookie

Echipele isi arata sprijinul pentru Kubica la Jerez

voteaza
(0/ 0)
Echipele isi arata sprijinul pentru Kubica la Jerez
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipele de Formula 1 i-au transmis, prin intermediul unor mesaje afisate pe masini, insanatosire grabnica pilotului polonez Robert Kubica, care este inca internat in spital dupa accidentul de raliu de duminica trecuta.

 
 
Echipele de Formula 1 s-au unit in aceasta dimineata la Jerez, in Spania, intr-un efort comun de a-si arata sprijinul pentru pilotul Robert Kubica, cel care a suferit un accident deosebit de grav in urma cu cateva zile.

Echipele din F1 se pregatesc la Jerez pentru a doua sesiune de teste a sezonului si au arborat, cu aceasta ocazie, un mesaj in poloneza adresat pilotului Renault. Mesajul a fost afisat pe fiecare masina prezenta la circuitul iberic si este tradus prin
'' Insanatosire grabnica, Robert! ''

Si FOTA, Asociatia Echipelor de Formula 1, a afisat acelasi mesaj pe siteul oficial, toate aceste dovezi de compasiune fata de pilotul polonez venind pe fondul unei evolutii favorabile a starii de sanatate a acestuia.

Astfel, Robert Kubica a parasit sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Santa Corona, unde este internat in acest moment, iar in cursul diminetii de maine va urma sa fie supus unei interventii chirurgicale de aproximativ patru ore la piciorul drept. In cazul in care recuperarea pilotului va decurge la fel ca pana acum, acesta ar putea fi externat spre sfarsitul saptamanii viitoare.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1336 :: 22.11MB