No SSO cookie

Ecclestone, ingrijorat de sunetul viitoarelor motoare

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone, ingrijorat de sunetul viitoarelor motoare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone a declarat ca se teme ca Formula isi va pierde sunetul inconfundabil incepand cu sezonul 2013, cand vor fi introduse noi motoare, mai economice si de dimensiuni mai mici.

 
 
Mogulul Formula 1 Bernie Ecclestone s-a alaturat listei de nume mari din motorsport care s-au declarat ingrijorate cu privire la zgomotul pe care il vor face motoarele care vor fi introduse din sezonul 2013.

Federatia Internationala de Automobilism a facut oficiala introducerea unor motoare in patru cilindri, cu o capacitate de doar 1,6 litri, acestea urmand sa le inlocuiasca pe cele de 1,8 litri, in V8 utilizate in acest moment. Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, precum si fostul campion mondial Niki Lauda au criticat deja aceste motoare, pe care le-au numit penibile si ieftine, iar Bernie Ecclestone pare sa fie de acord cu cei doi.

" Nu-mi pasa daca vor fi motoare de 1,6 sau 1,8 litri, sunt ingrijorat de sunet. Daca vom pierde sunetul reprezentativ Formula 1, o sa pierdem un lucru extrem de important.'' a declarat britanicul in varsta de 80 de ani.

Cu toate acestea, Jean Todt, presedintele FIA a declarat ca nu are nici cea mai mica intentie sa-si schimbe decizia si a garantat ca noile motoare vor fi nu doar mai accesibile din punct de vedere financiar si mai sigure, dar vor produce si un sunet asemanator cu cel al motoarelor actuale.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0884 :: 17.78MB