No SSO cookie

Domenicali: Vom lupta la titlu pana la capat

voteaza
(0/ 0)
Domenicali: Vom lupta la titlu pana la capat
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stefano Domenicali, managerul echipei Ferrari, a declarat ca teamul sau va lupta pana cand nu va mai exista nicio sansa matematica pentru ca Fernando Alonso sa castige titlul mondial.

 
 

Stefano Domenicali, managerul echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca scuderia italiana nu are de gand inca sa renunte la lupta pentru titlul mondial al pilotilor. Peninsularul a adaugat ca Alonso nu va renunta la visul de a deveni din nou campion mondial atata timp cat vor mai exista sanse matematice ca acest lucru sa se intample.

Alonso a ocupat locul trei in Marele Premiu al Ungariei, fiind la a patra cursa consecutiva in care reuseste sa se claseze pe podium. Cu toate acestea, Vettel a terminat cursa de la Budapesta pe doi si are acum nu mai putin de 89 de puncte in fata ibericului in ierarhia pilotilor.

'' Sunt increzator ca dupa vacanta de vara Ferrari va sta cel putin la fel de bine ca in ultimele saptamani si va avea sansa sa obtina cateva rezultate foarte bune. Sigur ca ne gandim in primul rand la locul doi al pilotilor, dar asta nu inseamna ca nu vom lupta pentru titlu atata timp cat acest lucru este matematic posibil. '' a declarat Domenicali dupa cursa din Ungaria.

In ceea ce priveste Marele Premiu de la Budapesta, managerul italian a declarat ca echipa sa se poate considera multumita cu ce a obtinut, cu toate ca si-a propus mai mult decat un loc trei. '' Cursa a fost marcata de tot felul de incidente si in aceste conditii lucrurile puteau sa iasa mai rau pentru noi, asa ca una peste alta putem fi satisfacuti.'' a spus Domenicali.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1070 :: 22.15MB