No SSO cookie

Circuitul de la Austin va fi gata in 2012

voteaza
(0/ 0)
Circuitul de la Austin va fi gata in 2012
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Organizatorii Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii au dat asigurari ca circuitul de la Austin va fi gata in timp util, in ciuda faptului ca procesul de constructie propriu-zis va demara de-abia in decembrie.

 
 
Dupa ce zilele trecute aparuse un document conform caruia circuitul pe care ar trebui sa aiba loc Marele Premiu de Formula 1 de la Austin nu va fi gata decat la inceputul anului 2013, organizatorii au tinut sa dea din nou asigurari ca Grand Prix-ul SUA isi va face debutul, asa cum era programat, in 2012.

Avocatul Richard Suttle, cel care il reprezinta pe organizatorul Grand Prixului american, Tavo Hellmund, a declarat ca, desi constructia propriu-zisa va incepe in decembrie, circuitul va fi gata la timp. Totusi, chiar si Suttle a recunoscut ca va fi greu ca circuitul sa fie terminat cu 90 de zile inainte de disputarea etapei, asa cum prevad regulamentele FIA.

Nick Craw, presedintele senatului Federatiei Internationale de Automobilism, s-a declarat si el extrem de multumit de modul in care decurg pregatirile la Austin. '' Circuitul american are unele dintre cele mai interesante, originale si spectaculoase trasaturi. Echipa care se ocupa de pregatiri este una extrem de puternica, cred ca au un plan foarte bun si un model de afaceri solid. Vor face o treaba buna. '' a declarat acesta increzator.

Adrian Diaconescu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1227 :: 17.78MB