No SSO cookie

Button, primul in ultimele antrenamente din Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Button, primul in ultimele antrenamente din Coreea de Sud
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masinile McLaren au dominat si ultima sesiune de antrenamente libere din Coreea de Sud, desfasurata in conditii de pista uscata. Jenson Button a fost cel mai rapid, urmat indeaproape de Lewis Hamilton.

 
 

Desi conditiile atmosferice s-au schimbat radical intre primele doua sesiuni de antrenamente si ultima, pilotii McLaren au fost din nou cei mai rapizi in Coreea de Sud. Jenson Button a obtinut cel mai bun timp in ultimele antrenamente, urmat la aproximativ trei zecimi de secunda de coechipierul si conationalul sau, Lewis Hamilton.

Australianul Mark Webber a ocupat locul trei, dar pilotul Red Bull a fost departe de primii doi clasati. Pe patru si cinci s-au clasat pilotii Ferrari, Fernando Alonso depasindu-l pe Felipe Massa cu patru zecimi de secunda, in vreme ce Michael Schumacher a fost al saselea.

Campionul mondial Sebastian Vettel a obtinut doar locul noua, cu un timp mai slab decat al lui Button cu aproape trei secunde. Germanul nu a reusit insa sa stabileasca un timp competitiv cu pneuri super soft, fiind incurcat in doua randuri de ibericul Jaime Alguersuari, pilotul Toro Rosso.

In partea a doua a ierarhiei nu s-a intamplat nimic spectaculos, singura surpriza neplacuta a zilei fiind brazilianul Bruno Senna, cel care a scapat controlul monopostului sau la un moment dat si a ocupat doar locul 16. Nici masinile Sauber nu au avut o evolutie extraordinara, Kobayashi si Perez clasandu-se pe 14 si respectiv 15.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0657 :: 17.78MB