No SSO cookie

Button, din nou cel mai rapid in antrenamente

voteaza
(0/ 0)
Button, din nou cel mai rapid in antrenamente
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a stabilit cel mai bun timp al sesiunii a doua de antrenamente libere din Japonia dupa ce facuse acelasi lucru si in prima sesiune. Pilotul McLaren a fost urmat de aceasta data de Fernando Alonso si Sebastian Vettel.

 
 

Britanicul Jenson Button se contureaza a fi principalul adversar al lui Sebastian Vettel pentru victorie in cursa de Formula 1 a Japoniei. Button a stabilit cel mai rapid timp al sesiunii a doua de antrenamente libere de la Suzuka, britanicul reusind acelasi lucru si in primele antrenamente.

Pilotul McLaren a reusit un timp mult mai bun decat in primele antrenamente, oprind cronometrul la 1:31,901. Al doilea clasat a fost ibericul Fernando Alonso, la mai putin de doua zecimi de secunda de Button, in vreme ce Sebastian Vettel s-a clasat pe trei, la doar doua sutimi in spatele pilotului Ferrari.

Mark Webber, coechipierul de la Red Bull al lui Sebastian Vettel, a obtinut al patrulea timp, destul de aproape de primii trei, in vreme ce brazilianul Felipe Massa a fost al cincilea, dar departe de elita. Pe sase si sapte au fost cei doi piloti Mercedes, Michael Schumacher si Nico Rosberg, in vreme ce Lewis Hamilton a ocupat doar locul opt, nereusind sa incheie un tur rapid cu combustibil putin si pneuri soft.

Pilotii Williams au avut din nou mari batai de cap la Suzuka, brazilianul Rubens Barrichello fiind protagonistul unui accident spectaculos, in vreme ce masina lui Pastor Maldonado a suferit din nou de pe urma unor probleme tehnice. Lucrurile nu au stat deloc bine nici pentru Vitantonio Liuzzi, cel care a reusit sa efectueze doar patru tururi din cauza unei probleme mecanice.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0645 :: 17.78MB