No SSO cookie

Button, cel mai rapid in primele antrenamente din Japonia

voteaza
(0/ 0)
Button, cel mai rapid in primele antrenamente din Japonia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masinile McLaren au fost cele mai rapide in primele antrenamente din Japonia, Jenson Button stabilind cel mai bun timp, iar Lewis Hamilton pe cel de-al doilea.

 
 

Pilotii McLaren Mercedes au inceput excelent week-endul de cursa din Japonia, dominand prima sesiune de antrenamente libere de la Suzuka. Jenson Button a fost cel mai rapid in antrenamentele de dimineata, fiind urmat la mica distanta de coechipierul sau, Lewis Hamilton.

Diferenta dintre cei doi britanici a fost de mai putin de o zecime de secunda si anunta o lupta mai mult decat echilibrata in cursa ce urmeaza sa se desfasora duminica dimineata. Sebastian Vettel nu a fost nici el foarte departe si s-a clasat pe locul trei, germanul scapand insa masina de sub control si lovind zidurile de protectie de pe marginea circuitului in ultimul sau tur.

Fernando Alonso s-a clasat pe locul patru, dar a fost cu trei zecimi de secunda mai lent decat campionul mondial en-titre, in vreme ce Mark Webber a ocupat locul cinci, la patru zecimi de coechipierul sau de la Red Bull. Pe sase s-a clasat surprinzatorul spaniolul Jaime Alguersuari, de la Toro Rosso, in vreme ce coechipierul acestuia, Sebastien Buemi, a reusit si el o evolutie foarte buna si a ocupat locul opt.

Intre cele doua monoposturi s-a situat pilotul brazilian Felipe Massa, in vreme ce germanul Michael Schumacher si rusul Vitaly Petrov au completat top ten-ul sesiunii de antrenamente. In afara erorii lui Sebastian Vettel, sesiunea a fost una destul de linistita, doar Pastor Maldonado avand o problema tehnica la un moment dat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0659 :: 17.78MB