No SSO cookie

Button a semnat un nou contract cu McLaren

voteaza
(0/ 0)
Button a semnat un nou contract cu McLaren
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul britanic Jenson Button si-a prelungit contractul cu echipa McLaren pe termen lung, chiar daca durata exacta a acestuia nu a fost inca facuta publica.

 
 

Dupa luni intregi de speculatii si incertitudini, britanicul Jenson Button a anuntat in sfarsit in mod oficial prelungirea intelegerii cu echipa de Formula 1 McLaren Mercedes. Fostul campion mondial va ramane la actuala sa echipa mai mult de un sezon, dar detaliile exacte ale noii intelegeri nu au fost inca facute publice.

Ocupantul locului secund in clasamentul pilotilor in acest moment avea un contract care expira la finele acestui an, dar care putea fi prelungit unilateral cu inca un sezon de oricare dintre parti. Astfel, prezenta sa la McLaren in 2012 nu a fost pusa niciun moment sub semnul intrebarii.

Cu toate acestea, vicecampioana mondiala a constructorilor si-a dorit sa-si asigure prezenta lui Button in sanul echipei pentru mai multe sezoane, in conditiile in care se zvonea ca britanicul ar fi dorit la Ferrari din 2013, in locul brazilianului Felipe Massa.

'' Nu m-am simtit niciodata mai bine si mai ca acasa la o echipa asa cum se intampla acum la Vodafone McLaren Mercedes. '' a declarat Button imediat dupa ce anuntul a fost facut oficial. '' Am castigat patru din cele mai frumoase curse din viata mea, sunt pe doi in clasamentul pilotilor si simt ca pilotez mai bine decat oricand in cariera de pana acum. '' a mai spus britanicul.

Nici Jenson Button si nici oficialii McLaren Mercedes nu au dorit sa dezvaluie niciun detaliu legat de noul contract al britanicului si au declarat doar ca aceasta este '' o intelegere pe termen lung''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1121 :: 17.78MB