No SSO cookie

Buemi: Trebuie sa fiu mai rapid ca Alguersuari

voteaza
(0/ 0)
Buemi: Trebuie sa fiu mai rapid ca Alguersuari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastien Buemi, pilotul echipei de Formula 1 Toro Rosso, a declarat ca isi propune sa fie mai rapid decat coechipierul sau, Jaime Alguersuari, inca din debutul sezonului 2011.

 
 
Sebastien Buemi a declarat la finele celei de-a doua sesiuni de teste a anului 2011 ca principalul sau obiectiv pentru acest sezon este sa ramana in fata coechipierului sau de la Toro Rosso, Jaime Alguersuari.

Elvetianul in varsta de 22 de ani a incheiat sezonul 2010 cu doar opt puncte la activ, dar a reusit sa termine in ierarhia generala a pilotilor peste colegul sau, cel care a adunat doar cinci puncte.

'' In Bahrain, trebuie sa fiu inaintea lui Alguersuari, atat in calificari, cat si in cursa. Asta imi doresc pentru inceputul sezonului si sper sa fie asa tot anul. '' a spus Buemi, cel care a obtinut timpi destul de buni in sesiunea de teste de la Jerez. Buemi a mai spus ca nu se va lasa doborat daca nu va fi mai rapid din start decat coechipierul sau si ca va continua sa munceasca din greu pentru a-l depasi pe acesta.

Elvetianul a recunoscut si ca a tras din greu in perioada de vacanta, muncind mai ales la partea fizica, impreuna cu fizioterapeutul finlandez Antti Kontsas. Rezultatele se vad, conform declaratiilor lui Buemi, masa musculara fiind mult mai consistenta, iar greutatea sa ajungand la 66 de kilograme.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0997 :: 22.17MB