No SSO cookie

Bruno Senna: Am adus mandrie numelui meu de familie

voteaza
(0/ 0)
Bruno Senna: Am adus mandrie numelui meu de familie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brazilianul Bruno Senna s-a declarat entuziasmat de locul sapte obtinut in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei si a spus ca este fericit ca poate aduce glorie numelui Senna in continuare.

 
 

Pilotul brazilian de Formula 1 Bruno Senna s-a declarat incantat de prima sa evolutie in calificarile unei curse pentru Renault, fiind fericit ca poate aduce mandrie familiei sale, al carei nume a insemnat atat de mult in ''Marele Circ'' in urma cu aproximativ 20 de ani.

Nepotul celebrului Ayrton Senna a obtinut locul sapte pe grila de start a primei sale curse pentru Lotus-Renault, performanta brazilianului fiind cu atat mai importanta cu cat acesta a depasit in calificari nume precum cele ale lui Fernando Alonso, Vitaly Petrov si Jenson Button.

'' A fost mai mult decat m-as fi asteptat, dar ca sa fiu sincer nu stiam la ce sa ma astept. '' a declarat Senna la finele unei sesiuni de calificari desfasurata in conditii atmosferice grele. '' Eram increzator ca pot realiza o performanta buna in conditiile unui circuit ud dupa antrenamentele de ieri si azi. Totusi, sa ajung in ultima parte a calificarilor reprezinta o mare victorie pentru mine si sunt extrem de fericit. '' a adaugat acesta.

Brazilianul de 27 de ani s-a referit si la ilustrul nume pe care il poarta si a declarat: '' Mama mea este foarte fericita, bunicii mei sunt mandri de mine, asa ca pot spune ca am adus mandrie numelui Senna. '' Cu toate acestea, sud-americanul a dorit sa se mentina cu picioarele pe pamant si a declarat ca rezultatul din calificarile de sambata nu inseamna nimic daca nu va fi dublat de o evolutie buna in cursa de duminica din Belgia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0655 :: 17.78MB