No SSO cookie

Boullier: Kubica se recupereaza bine

voteaza
(0/ 0)
Boullier: Kubica se recupereaza bine
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier s-a declarat incantat de recuperarea polonezului Robert Kubica, acesta aflandu-se intr-o stare atat mentala, cat si fizica foarte buna, luand in considerare evenimentele prin care a trecut.

 
 
Eric Boullier, managerul general al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, a declarat ca polonezul Robert Kubica face progrese importante in procesul sau de recuperare dupa accidentul de raliuri petrecut in Italia luna trecuta.

Kubica se afla inca internat in spital, acolo unde a suferit o a patra interventie chirurgicala saptamana trecuta, dar, conform spuselor oficialului francez, pilotul polonez a impresionat si continua sa impresioneze doctorii peninsulari prin ritmul recuperarii sale, dar si prin starea sa psihica excelenta.

'' Este inaintea programului la toate capitolele, fie ca vorbim de recuperarea pur fizica, fie ca este vorba de cea mentala. Se dovedeste a fi un exemplu pentru intreg spitalul. '' si-a laudat Boullier pilotul, adaugand:
'' Doctorii il ajuta foarte mult, dar este si extrem de motivat, iar starea sa de spirit este una impecabila avand in vedere incidentele prin care a trecut.''

In ceea ce-l priveste pe inlocuitorul polonezului la Renault, germanul Nick Heidfeld, Eric Boullier s-a declarat incantat si de atitudinea acestuia de pana la acest moment. '' Nick are o abordare foarte sanatoasa. Se implica foarte mult si a reusit deja sa convinga echipa tehnica de valoarea sa. '' a spus Boullier despre noul lider al teamului sau.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0945 :: 22.18MB