No SSO cookie

Badoer paraseste Ferrari dupa zece ani

voteaza
(0/ 0)
Badoer paraseste Ferrari dupa zece ani
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Luca Badoer, pilotul de teste Ferrari din ultimii zece ani, va parasi scuderia italiana. In locul lui, a fost deja anuntat oficial ca pilot de teste tanarul Jules Bianchi.

 
 
Pilotul italian de curse Luca Badoer va parasi echipa Ferrari dupa nu mai putin de zece ani petrecuti in curtea celui mai important brand din motorsportul peninsular.

Badoer, in varsta de 39 de ani, a pilotat pentru echipe ca Scuderia Italia, Forti si Minardi, pentru care a alergat in 48 de curse in Formula 1, inainte de a semna cu Ferrari in 2000. Au urmat zece ani in care Badoer a acumulat peste 130 de mii de kilometri pe circuitele de teste de la Mugello si Fiorano.

Italianul a prins si doua curse in Formula 1 pentru Ferrari in 2009, cand l-a inlocuit pe accidentatul Felipe Massa. Cele doua participari, incheiate cu clasari pe locurile 17 si 14, au demonstrat insa ca Badoer nu are viteza si prospetimea de a alerga in F 1, el lasandu-i locul pentru ultimele cinci curse ale sezonului compatriotului sau, Giancarlo Fisichella.

Acum, Ferrari a anuntat oficial ca Jules Bianchi va testa pentru scuderia italiana in 2011, el alaturandu-se lui Marc Gene si Giancarlo Fisichella, cei care au contracte ferme pentru anul viitor, astfel lasandu-l pe Badoer la o parte.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1130 :: 22.18MB