No SSO cookie

Analiza Marelui Premiu al Chinei: Rosberg face cursa carierei sale

voteaza
(0/ 0)
Analiza Marelui Premiu al Chinei: Rosberg face cursa carierei sale
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Mercedes au reusit imposibilul. Au reusit sa castige prima lor cursa dupa revenirea in Formula 1. Din cate se pare, avem parte de surprize la fiecare cursa. In continuare va invitam sa cititi o analiza succinta a Marelui Premiu de Formula 1 China.

 
 

Surprizele se tin scai in Formula 1. De acest lucru ne-am lamurit si in aceasta saptamana. De aceasta data a fost randul lui Rosberg sa confirme. Dupa primul pole position din cariera, acesta a reusit sa obtina si prima sa victorie.
Desi probabil presiunea a fost mare, avand in vedere ca s-a aflat pentru prima data in aceasta postura, Rosberg a reusit sa se stapaneasca si sa duca totul la bun sfarsit. Germanul a reusit aceasta performanta dupa 111 curse si dupa ce a urmat o strategie cu doar doua iesiri la boxe. O mare victorie pentru cei de la Mercedes. S-ar fi putut obtine mai multe puncte daca Schumacher nu ar fi abandonat. Acesta a avut o pozitie extrem de bun, reusind sa se mentina pe locul doi. Totul s-a naruit dupa ce a iesit de la boxe. Mecanicii i-au dat drumul desi unul din pneuri nu a fost fixat cum trebuie. Din cate se pare, cazul a intrat in atentia FIA si vor urma o serie de investigatii. Pacat de Schumi, ar fi putut avea prima clasare pe podium dupa o perioada lunga de timp. Totusi, din cate vedem, nu tot timpul tine de pilot.
Pe de alta parte, o cursa buna au reusit si baietii de la McLaren, desi au avut si ei parte de anumite probleme la boxe. Datorita acestor lucruri, Button a fost impiedicat sa atace pozitia intai. Astfel, el s-a multumit doar cu pozitia a doua. Hamilton a reusit in ultimele doua tururi sa il depaseasca pe Vettel, adjudecandu-si locul 3 si locul intai in clasamentul general. Desi a prins doar pozitia a treia in toate cursele, Hamilton reuseste sa fie constant in acest sezon si am putea zice ca este cel mai bun pilot al lui 2012, lasand la o parte clasamentul evident.
Pe de alta parte, Vettel pare sa fie tot mai sters. El reusind sa obtina un loc 5 dupa ce in ultimele tururi a fost intrecut de Hamilton si Webber. 2012 nu este anul actualului campion.
Cat despre marea surpriza a cursei trecute, Perez, acesta a reusit sa obtina doar un loc 11 dupa ce la un moment dat a condus cursa. Totusi, greselile si-au spus cuvantul.
In final putem spune ca nu a fost o cursa foarte spectaculoasa dar a fost una cu surprize, cel putin in cazul lui Rosberg. Asteptam sa vedem ce se va intampla in continuare, la Bahrain.

Rezultate cursa
1. Rosberg
2. Button
3. Hamilton
4. Webber
5. Vettel
6. Grosjean
7. Senna
8. Maldonado
9. Alonso
10. Kobayashi
11. Perez
12. Di Resta
13. Massa
14. Raikkonen
15. Hulkenberg
16. Vergne
17. Ricciardo
18. Petrov
19. Glock
20. Pic
21. De la Rosa
22. Karthikeyan
23. Kovalainen

Abandon
Michael Schumacher

Clasament piloti
1.  Hamilton          45        
2.  Button             43        
3.  Alonso             37      
4.  Webber            36       
5.  Vettel               28       
6.  Rosberg           25       
7.  Perez               22       
8.  Raikkonen        16       
9.  Senna              14        
10.  Kobayashi         9       
11.  Grosjean           8       
12.  Di Resta           7       
13.  Vergne             4       
14.  Maldonado       4       
15.  Ricciardo          2       
16.  Hulkenberg      2       
17.  Schumacher     1

Clasament echipe
1.  McLaren-Mercedes  88
2.  Red Bull-Renault    64
3.  Ferrari                   37
4.  Sauber-Ferrari        31
5.  Mercedes               26
6.  Lotus-Renault         24
7.  Williams-Renault     18
9.  Toro Rosso-Ferrari   6

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2094 :: 17.79MB