No SSO cookie

Alonso: Trebuie sa fim realisti

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Trebuie sa fim realisti
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso a declarat dupa antrenamentele de vineri ca cei de la Ferrari trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa nu astepte mari surprize de la cursa de duminica din Singapore.

 
 

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso isi indeamna echipa la calm inaintea cursei de la Singapore, in ciuda unor rezultate foarte bune in antrenamentele de vineri. Alonso s-a clasat pe locul secund in a doua sesiune de antrenamente, la doar doua zecimi in spatele lui Vettel, si a fost de departe cel mai rapid in momentul in care masina lui a fost alimentata cu o cantitate mai mare de combustibil.

Cu toate acestea, fostul dublu campion mondial declara ca '' trebuie sa ramanem realisti'' si ca '' nu trebuie sa ne asteptam la mari surprize''. '' Masina se manifesta mai mult sau mai putin asa cum ne asteptam pe acest circuit si aceasta zi de vineri este in mod clar mai buna decat cele de la Monza si Spa. Totusi, asta nu inseamna ca suntem favoriti si trebuie sa nu uitam acest fapt. '' a spus pilotul Ferrari.

In ceea ce priveste concurenta, Alonso i-a identificat pe cei de la Red Bull drept mari favoriti la adjudecarea cursei din Singapore. In plus, ibericul este de parere ca si masinile McLaren pot fi foarte rapide pe acest circuit si raman printre candidatele la un rezultat bun duminica.

Fernando Alonso s-a declarat nemultumit de prima sesiune de antrenamente de vineri, aceasta incepand mai tarziu, durand mai mult decat era programat si fiind intrerupta de cateva ori. '' Nu am facut atatea tururi cat ne-am fi dorit in prima sesiune, dar am recuperat cat de cat in cea de-a doua. Ar fi fost extraordinar daca am fi putut sa ne acomodam mai bine cu acest circuit dificil, dar una peste alta putem fi satisfacuti. '' a declarat pilotul numarul unu al echipei Ferrari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2240 :: 22.17MB