No SSO cookie

Alonso: Red Bull sunt favoriti la pole

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Red Bull sunt favoriti la pole
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso este de parere ca pilotii echipei Red Bull au prima sansa la obtinerea pole-positionului in Marele Premiu al Europei, in ciuda faptului ca spaniolul a fost mai rapid decat acestia in sesiunea a doua de antrenamente de vineri.

 
 

Pilotul spaniol Fernando Alonso a declarat ca una dintre masinile Red Bull va obtine cel mai probabil pole-positionul in cursa de la Valencia de duminica. Declaratia pilotului Ferrari vine dupa ce acesta a reusit sa stabileasca cel mai rapid timp al sesiunii a doua de antrenamente libere de vineri si totodata cel mai bun timp al zilei la Valencia.

'' Masina noastra pare foarte usor de manevrat si foarte rapida, ceea ce ne face sa intram in calificari cu incredere. Cu toate acestea, suntem in continuare constienti de forta rivalilor si nu este o intamplare ca masinile Red Bull au obtinut pana acum toate pole-urile din acest sezon. '' a declarat Fernando Alonso vineri.

Mai mult decat atat, fostul dublu campion mondial este de parere ca timpii din antrenamentele libere sunt de cele mai multe ori nesemnificativi si ca acestia sunt rareori un indicator despre cum se vor comporta masinile in calificari sau in cursa.

In ciuda acestor lucruri, Alonso s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansele sale de a obtine o performanta buna in cursa de duminica, spunand si ca Ferrari a lucrat foarte mult la pneuri pentru a imbunatati aspectele la care a scartait pana acum in acest sezon, si anume comportamentul gumelor mai dure.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0663 :: 17.78MB