No SSO cookie

Alonso: Ne-am descurcat foarte bine sub presiune

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Ne-am descurcat foarte bine sub presiune
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul iberic Fernando Alonso s-a declarat satisfacut de locul trei ocupat in cursa de Formula 1 de la Monza si a spus ca echipa s-a descurcat excelent sub presiunea publicului, dar si a adversarilor.

 
 

Spaniolul Fernando Alonso s-a declarat multumit de locul trei ocupat in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei si a laudat inginerii Ferrari, cei care au reusit sa scoata maximul dintr-o masina mai slaba decat cele Red Bull si McLaren.

Cursa de la Monza era una in care scuderia italiana avea mari asteptari, dar masinile Ferrari nu s-au ridicat in niciun moment la nivelul masinilor pilotate de Vettel, Hamilton, Button si Webber. In aceste conditii, Alonso a spus ca locul trei a fost tot ce putea sa scoata si reprezinta un rezultat multumitor.

'' A fost un week-end stresant cu o presiune foarte mare pe umerii nostri, atat din partea publicului, cat si din partea adversarilor nostri, dar una peste alta lucrurile au iesit bine si am reusit o cursa buna. Nu am facut greseli importante, nici eu si nici echipa, iar locul trei reprezinta o clasare onorabila, mai ales ca am terminat in fata unui pilot McLaren si a unuia Red Bull. '' a declarat Alonso dupa cursa de duminica.

Spaniolul a spus si ca startul foarte bun l-a ajutat mult in obtinerea podiumului, dar ca mai mult de un loc trei ar fi fost foarte greu de scos. '' A fost o lupta foarte stransa la final cu Lewis si ma bucur foarte mult ca am prins podiumul aici. A fost un moment foarte frumos sa urc pe acel podium si sa vad fanii de aici fericiti si multumiti de evolutia mea. '' si-a incheiat Alonso declaratia dupa cursa de la Monza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0986 :: 17.78MB