No SSO cookie

Alonso incepe in forta week-endul de cursa din Germania

voteaza
(0/ 0)
Alonso incepe in forta week-endul de cursa din Germania
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso a confirmat forma buna din ultima vreme si in prima sesiune de antrenamente din Germania, obtinand cel mai rapid timp.

 
 

Pilotul spaniol Fernando Alonso a inceput cu dreptul week-endul de cursa din Germania, obtinand cel mai rapid timp al primei sesiuni de antrenamente libere de vineri. Alonso a fost urmat de pilotii Red Bull, Mark Webber si Sebastian Vettel.

Forma excelenta din ultima vreme a masinilor Ferrari a fost vizibila si in aceasta prima sesiune de antrenamente de la Nurburgring, pe langa prima pozitie ocupata de Alonso, si brazilianul Massa avand o evolutie buna, obtinand in final al patrulea timp.

Diferenta dintre Alonso si ocupantul locului secund, Mark Webber, a fost de peste trei zecimi de secunda, in timp ce Sebastian Vettel a fost cu jumatate de sutime de secunda mai lent decat coechipierul sau australian. In ceea ce priveste masinile McLaren, acestea au aratat inca o data ca sunt departe de Red Bull si Ferrari, Hamilton incheind pe cinci la o secunda de lider, iar Button pe sase, la 1,7 secunde de Alonso.

Nici masinile Mercedes nu au fost deosebit de rapide, Nico Rosberg clasandu-se pe locul sapte, iar Michael Schumacher pe zece. Totusi, numarul de tururi realizat de cei doi piloti germani a fost unul foarte mare, acest lucru demonstrand ca Mercedes s-a axat mai mult pe rodarea masinii decat pe obtinerea unor timpi foarte rapizi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0919 :: 17.78MB