No SSO cookie

Alonso: Ferrari, mai aproape ca niciodata

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Ferrari, mai aproape ca niciodata
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso s-a declarat extrem de satisfacut de locul trei obtinut in calificarile de la Silverstone si a spus ca Ferrari este extrem de aproape de Red Bull la acest moment.

 
 

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso a declarat la finele calificarilor de la Silverstone ca echipa Ferrari este mai aproape ca niciodata de Red Bull. Declaratia fostului dublu campion mondial vine dupa ce acesta s-a clasat pe locul trei in calificari, cu un timp extrem de apropiat de cele ale primilor doi clasati, Mark Webber si Sebastian Vettel.

'' Am fost al doilea in Canada, dar acest loc trei se simte mult mai bine, pentru ca niciodata in acest an nu am fost atat de aproape de primul loc. '' a spus Alonso, cel care a fost la doar aproximativ o zecime de secunda de timpul de pole-position al lui Mark Webber.

Alonso a spus si ca modificarile tehnice operate de inginerii Ferrari pentru cursa britanica au functionat de minune, un lucru care vine si el ca o surpriza placuta in conditiile in care antrenamentele libere s-au desfasurat sub auspicii mai degraba neplacute.

In ceea ce priveste cursa de duminica, pilotul iberic a declarat ca se asteapta ca Ferrari sa continue aceasta crestere de forma si sa puna o presiune considerabil mai ridicata pe monoposturile Red Bull si in special pe Sebastian Vettel. Cu toate acestea, Alonso a evitat sa vorbeasca de victorie, ramanand prudent, in conditiile in care va avea totusi ambii piloti Red Bull in fata sa la start.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1196 :: 22.11MB