No SSO cookie

Alonso: Nu concurez pentru a-mi face prieteni

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Nu concurez pentru a-mi face prieteni
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul de Formula spaniol Fernando Alonso a declarat ca nu piloteaza pentru a fi popular, ci ca-si doreste sa castige multe titluri si sa ramana in istoria sportului.

 
 
Fernando Alonso a declarat ca este extrem de fericit de viata sa alaturi de echipa de Formula 1 Ferrari si ca nu concureaza in motorsport pentru a-si face prieteni sau pentru a fi popular.

'' Nu pilotez pentru a-mi face prieteni, ci pentru a castiga multe titluri. '' a declarat pilotul iberic, cel care a adaugat: '' Sa vedem daca o sa pot castiga suficiente pentru a ramane in istorie. Daca nu se va intampla asta, o sa ma retrag, tot fericit si multumit de experienta traita. ''

Referitor la Ferrari, echipa alaturi de care se pregateste sa inceapa al doilea sezon, Alonso a spus ca se astepta la '' o echipa de legenda si plina de magie si a fost o surpriza placuta venirea mea aici, una chiar mai placuta decat m-as fi asteptat vreodata.'' Cat priveste retragerea din F1 sau transferul la o alta echipa, spaniolul a spus ca nu se gandeste la astfel de lucruri si ca savureaza fiecare cursa alaturi de scuderia italiana, indiferent daca termina '' pe doi, pe opt sau pe 23''.

Alonso a facut si o mica recapitulare a carierei sale de pana acum din Formula 1. Astfel, masina Renault cu care a concurat in 2009 a fost ''de departe cea mai slaba'', iar cei mai frumosi ani dinainte de venirea la Ferrari au fost tot la Renault, in sezoanele 2004 si 2005.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1349 :: 19.28MB