No SSO cookie

Alguersuari, surprins de posibilitatile Toro Rosso in Italia

voteaza
(0/ 0)
Alguersuari, surprins de posibilitatile Toro Rosso in Italia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Jaime Alguersuari s-a declarat incantat de locul sapte obtinut in cursa de Formula 1 de la Monza si s-a aratat surprins de posibilitatile aratate de Toro Rosso dupa o sesiune de calificari ratata.

 
 

Pilotul spaniol de Formula 1 Jaime Alguersuari s-a declarat entuziasmat de evolutia din cursa de la Monza, dar in acelasi timp surprins de posibilitatile aratate de Toro Rosso. Alguersuari, care luase startul in Italia de pe locul 18, a incheiat pe sapte, aceasta fiind cea mai buna performanta a carierei sale de pana acum.

Ibericul de 21 de ani chiar a glumit dupa cursa din Italia, spunand ca o sa incerce de acum incolo sa ia startul pe grila de pe locuri cat mai slabe. '' Sunt foarte fericit cu ce am obtinut aici. In acelasi timp, sunt suprins de viteza de care a fost capabila masina mea in cursa, in conditiile in care in antrenamente si calificari am fost in mod constant mai lenti decat cei de la Force India si Sauber. '' a declarat pilotul Toro Rosso, ajuns la 16 puncte in acest sezon de Formula 1, cu 11 mai mult decat cele reusite in tot sezonul trecut.

In ceea ce-l priveste pe coechipierul lui Alguersuari, elvetianul Sebastien Buemi, acesta a reusit la randul sau o clasare in puncte, pe locul zece, dar s-a declarat nemultumit de accidentul din primul tur provocat de Vitantonio Liuzzi.

'' Am reusit un start foarte bun, dar apoi a fost acel accident nebun care m-a prins si pe mine si care mi-a avariat masina. Daca nu s-ar fi intamplat acel incident, probabil ca as fi putut termina pe opt sau noua. Cu toate acestea si cu toate ca sunt dezamagit, trebuie sa privim inainte si sa speram ca o sa facem o treaba mai buna in Singapore. '' a declarat Buemi, cel care are in acest moment cu trei puncte mai putin decat coechipierul sau in ierarhia pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0759 :: 17.78MB