No SSO cookie

Unde ne puteti gasi si ce puteti castiga

voteaza
(0/ 0)
Unde ne puteti gasi si ce puteti castiga
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aflati locurile in care puteti gasi si ce puteti castiga.

 
 

Noi, cei de la Masini.ro, va invitam sa ne urmariti si pe paginile noastre de socializare. In plus pentru fidelitatea voastra, noi va rasplatim cu premii.
Pe langa concursurile active pe site, mai avem concursuri la care puteti participa si prin intermediul retelelor de socializare, in special Facebook.
Daca nu ne-ati dat Like pana acum pe Facebook, va invitam sa o faceti si sa participati la concursurile active acolo. Pe Facebook ne gasiti AICI.


Ce concursuri avem:
In primul rand, avem un concurs saptamanal prin intermediul caruia, la sfarsitul fiecarei saptamani un norocos sau o norocoasa castiga un tricou si o sapca. Dupa o luna, timp in care avem 4 castigatori, facem o tragere la sorti iar unul din cei 4 castigatori saptamanali au sansa sa castige un telefon mobil.


De asemenea, pe langa acest concurs, avem un concurs bazat pe praguri de fani iar premiile sunt substantiale. Fiecare premiu, se activeaza la un anume prag atins. Pentru inceput, avem pragul de 5000 de fani care va activa un premiu atunci cand va fi atins, si avem pragul de 10000 de fani care va activa un premiu cand va fi atins. Atentie, premiile sunt substantiale dupa cum am mai precizat de aceea ar fi bine sa dati de veste ca sa va putem oferi premiile cat mai repede.
Nu aveti nimic de pierdut, doar de castigat, asa ca fiti alaturi de noi pe Facebook.

Iar pe langa concursurile prezente pe retelele de socializare, avem si deja cunoscutul concurs FOTO de pe site la care puteti participa si castiga un smartphone LG Optimus One

Pe langa Facebook, suntem si pe Twitter. Puteti sa ne urmariti si sa dialogati cu noi oricand doriti, oricand aveti o problema sau o nelamurire din domeniul auto. Asteptam sa ne urmariti si pe Twitter.

Va invitam si pe blogul nostru sau fratele nostru mai mic, cum doriti voi, Autodrive.ro
In plus, va invitam sa dati Like si paginii de Facebook a Autodrive.ro

Fiti cu ochii in patru si fiti alaturi de noi si pe retelele de socializare si pe blog pentru ca vom avea diverse surprize pentru voi.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1779 :: 22.16MB