No SSO cookie

Tarani fara frontiere se intoarce. Episodul 55

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere se intoarce. Episodul 55
Editoriale · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Televiziunea Poporului este intr-un Touareg?

 
 

Am mai afirmat si am mai scris: am vazut multe la viata mea, o mare parte dintre ele pe strazile patriei noastre, deoarece mama cocalarilor este mereu gravida. Si pe langa ca e prolifica, mai e si neobostita.

Acesti cocalari, care termen suna destul de urat, de aceea prefer sa-i numesc generic "tarani", provin in cea mai mare parte din Romania. Si asta este trist pentru natiune, insa cu un zambet stramb pot afirma ca e bine pentru rubrica din editorialele de la Masini.ro. Stiti cum e, avem de lucru, iar voi aveti de ce si de cine rade.


Cutreierand noaptea prin Capitala, pe stradutele adiacente centrului, am zarit un Touareg care mi-a atras atentia. Nu pentru ca nu mai vazusem un Touareg, nici pentru ca era vreun model deosebit, ci pentru ca in tetierele acestuia era cate un ecran LCD. Si nu LCD-uri oarecare, ci de mari dimensiuni.
Nicim nou sub soare, ati fi tentati sa ziceti, nu-i asa? Insa in masina nu era decat soferul, iar LCD-urile mergeau, semn al bunastarii posesorului de Touareg, insa semn si catre altceva.


Se da problema: Touareg relativ nou, full options; sofer destul de instarit, incat sa-si permita si LCD-uri in tetiere; noaptea, singur in masina; LCD-urile pornite ca sa-l vada lumea cat de cocalar, pardon cat de taran este, pentru ca din masina n-avea cine sa vada programul. Se cauta rezultatul:
1. Daca omul dadea teveu gratis la cei din jur, nu inseamna ca e un tip cu inclinatii populare? Adica ii pasa de popor si daca ii da acestuia teveu, nu este cumva un fel de "Televizunea poporului"?
2. Pe o scara de la 1 la 10, date fiind datele problemei, cam cat de taran este televizionistul din Touareg?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de aset

....exact cum a spus si martinadrian, te-ai gandit ca nu toata lumea foloseste acele dvd-uri in tetiere pt fite si b*****?!! Adevarat te-ai cam grabit aici, data viitoare mai gandeste-te!!! Cu respest!

scris de martinadrian

Eu zic ca tarani sunt aceia, care in loc sa se uite la semnele de circulatie sau semafoare si implicit sa le respecte, se uita prin masinile sau la masinile altora. Eu am o singura intrebare: te-ai gandit ca pe locurile din spate din acel Tuareg s-ar putea afla 1,2 sau 3 copii mici si la care parintele lor ,poate ca sa-i adoarma s-au doar sa-i linisteasca le pune desene animate la ,, LCD-urile din tetiere,, P.S. LCD-urile cu DVD nu sunt o avere, eu am si m-au costat 200 eur.ambele

scris de francisc79

sunt tarani din astia si pe la noi prin California. taranii nostrii sunt mult mai bronzati decat romanii. tarani din africa sau mexic. tarani sunt in toata lumea si se pare ca ei cred ca sunt de la oras.

scris de manu_cyb

Si pe mine ma enerveaza taranii. Insa de data asta te-ai grabit. Si eu am ecrane in tetiere si nu stau toata ziua sa le opresc si sa le pornesc; ele pornesc odata cu radio-ul (care e totodata si TV, DVD Player samd). Exista si sisteme care lucreaza individial, pasagerul din spate avand control total asupra ecranului, dar nu ai de unde sa stii ce are omul montat pe masina

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1800 :: 22.19MB