No SSO cookie

Tarani fara frontiere (59) - Lectia de advertising

voteaza
(5/ 1)
Tarani fara frontiere (59) - Lectia de advertising
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Pentru multi, advertisingul este inca o enigma, altora insa, le este dusman declarat. Noi cei ce privim, ce vina avem?

 
 

Tarani fara frontiere revne in anul 2013, mai acid, mai penetrant, mai subiectiv, pentru ca asta este, se numeste editorial si reprezinta punctul de vedere al editorului (sic!). Astazi avem niscai fetishuri, niscai indecenta si niscai advertising de doi lei de pe plaiurile romanesti. Toate la un loc.

Ne-am obisnuit cu reclamele de tot felul si pentru ca nu suntem prea selectiv si pentru ca oricum cumparam tot ce pe ica i mana, deseori pe criteriul ca e ieftin si e acelasi lucru, cu ceva mai scum, la fel facem si cu reclamele. Ce legatura are acest prolog cu rubricuta "Tarani fara fontiere", care creste si pe care am neglijat-o in ultima vreme? Pai este simplu: ia de dati o geana pe spatele microbuzului din imagine si apoi dati-va cu parerea: imaginea din reclama, are vreo legatura ce ce comercializeaza oamenii aia? Dar imaginea se preteaza a fi afisata in public?

Parerea noastra: niste tarani...
Si nu stim daca brasovenii comercializeaza substante toxice, de unde si capul de mort cu sapca trendy sau au un fetish cu urinatul prin locurile publice si tin sa ni-l impartaseasca, cert este ca ne ofera, printre altele, degetul numarul 3 (indiferent daca numarati de la stanga sau de la dreapta), acel deget sugestiv. Sa fie la voi, acolo!

Si ma repet: niste tarani, tarani fara frontiere!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1414 :: 22.17MB