No SSO cookie

Tarani fara frontiere (57): Dorele, iti ajunge strada?

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (57): Dorele, iti ajunge strada?
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Intrebare de 50 de puncte: ce ar pati un asemenea taran cu duba, daca ar circula in mod identic in strainatate?

 
 

Lumea va spune ca am devenit pricinosi. Lumea va crede ca suntem in cautarea nodului din papura. Insa nu este chiar asa. "Dubistul" din imagini este de departe, unul dintre cei mai reprezentativi exponenti ai clasei Taranilor fara frontiere, acesti bizoni din traficul rutier.

Si de ce afirmam asta? Simplu, pentru ca "dubistul", denumit generic "Dorel", nu da doi bani pe colegii de trafic. Pentru ca din spate, este o adevarata enigma daca microbuzul franeaza, schimba directia, sau Doamne Fereste, intra in marsarier. Asta pentru ca usile laterale obtureaza maxim lampile spate, iar cei care vin in urma masinii incarcate cu cherestea, traiesc o adevarata trilema: schimba directia, franeaza, eu ce fac?!
Trebuie tinut cont ca vehiculul nu circula pe vreun drum de tara, vreun drum forestier, ci pe ditamai artera de centura a Bucurestiului, la o ora cu trafic serios.

Dorele, bine ai venit intre colegii tai, tarani fara frontiere. Norocul tau ca politia sta la panda si ii priveste din fata pe cei ca tine. Norocul tau este insa ghinionul nostru, al celor care am nimerit in spatele tau.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1613 :: 17.79MB