No SSO cookie

Tarani fara frontiere (54): Diavoletto a bordo!

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (54): Diavoletto a bordo!
Editoriale · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ne-am emancipat, nu mai suntem tarani autohtoni, suntem Diavoletto si Contadini Senza Frontiere!

 
 

Aglomeratie mare in zilele din Luna cadourilor. Si tot ce-si putea dori un sofer era sa dea peste miile de soferi de duminica, iesiti la cumparaturi, sau pur si simplu la o plimbare prin aglomeratia Capitalei.

Insa dintre toti, cei mai rai, cei mai de evitat, sunt cei care, probabil si datorita ditamai lamaii din luneta, merg precum melcul la insuratoare: cu 30 km/h pe ditamai bulevardul. Te apropii si vezi ca masina nu e defecta, asa cum te asteptai. Ba mai mult, e nou-nouta! Dar oare ce scrie pe intreaga luneta? In afara mamaligii cat ceaunul, care te avertizeaza, cat sa vezi de la doua judete distanta, ca soferul e incepator?

Diavoletto a bordo! S-a terminat smecheria! Un dracusor la bord. Insa vai, mai e un semn: copil la bord. Deci ala o fi dracusorul, caci soferul e mai degraba "occhio morto"!

Una peste alta, radem, glumim, insa exact cand credeam ca moda cu diferite inscriptii aproape rupestre, prin mesajul lor, aplicate pe geamurile autoturismelor a trecut, iata ca taranul roman a depasit frontierele pe care oricum nu le avea! Acum suntem "diavoletto" si cu siguranta "a bordo"! Sau cum ar spune un rautacios (nu eu!), unii au ajuns din "Tarani Fara Frontiere", fix "Contadini Senza Frontiere".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (4)

scris de francisc79

se pare ca toata Romania este plina de tarani daca a merge mai incet inseamna ca esti taran. dar ceilalti care merg mult peste viteza legala ce sunt??? - de multe ori este mai bine sa mergi putin mai incet si sa ai ochii pe zapacitii care se baga si incearca sa depaseasca chiar si daca nu au loc.

scris de velicans

ok. este părerea ta dar eu nu sunt de acord. poate era prima data când ieșea în trafic. trebuie sa avem putina răbdare cu începătorii, voi în București nu prea aveți răbdare cu nimeni :)

scris de Corvin_de_Hunedoara

Si una si alta!

scris de velicans

acum chiar nu pot sa înțeleg de ce este aceasta persoana pusa în categoria țăran? pentru ca mergea cu 30 km/h în ditamai bulevardul începător/începătoare fiind? sau ca are un actibild care spune ca e un drăcușor la bord?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1430 :: 17.79MB